Ватерлоо Дональда Трампа.

Trump грає в Ватерлоо
Trump грає в Ватерлоо

Україна зацікавлена перемогою Байдена на президентських виборах США

За даними, у листопаді цього року в США відбудуться президентські вибори. Багато експертів вважають, що Трамп знову здобуде перемогу, що стане великим випробуванням для України. Проте Україні більше би підходила перемога Байдена. Навіщо?

“Трамп не може перемогти, незалежно від обставин. Навіть якщо його оберуть президентом, це не означає, що йому зарахують голоси. Ліві противники дотримуються формальних законів, але залишаються противниками держави і порядку”, - зауважив експерт.

Американські поліцейські традиційно вважалися недоторканними, але останні роки ситуація змінилася. Вони стали жертвами нападів без наслідків. Пролярний клас відіграє важливу роль у перемозі демократів на виборах, і рівень розуміння ролі держави і закону у кожній країні різний.

Проблема з охлократією є в тому, що ця форма правління призводить до занепаду соціальної моделі. Пролетаріат виступає як основна сила демократів, але були випадки фактичних перекручень голосів виборців. Байден не може повернутися назад і змінити свої рішення, прийняті проти правової системи. Основна проблема полягає в тому, що пролетаріат не дотримується законів і це призводить до занепаду.

Тому, щоб відновити велич Америці, Трампу потрібно перемогти американський пролетаріат. Проблема в тому, що ні порядні громадяни, ні влада більше не мають впливу на "мирних протестувальників". Існує можливість, що в США може відбутися своєрідний Майдан, але Трамп не стане президентом.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua