Венс атакував Гарріс на недільних шоу.

Венс атакував Гарріс на шоу
Венс атакував Гарріс на шоу

Кандидат на посаду віцепрезидента США заявив про "дивних" опонентів

Кандидат на посаду віцепрезидента США від республіканців Джей Ді Венс виступив в трьох недільних телешоу, де атакував своїх опонентів та пояснив попередні заяви президентського кандидата Дональда Трампа. Записи його розмов було показано по телебаченню на каналах АВС, CBS та CNN, повідомляє Politico.

Він вважає, що називати його і Трампа "дивними", як це робить команда опонентки Камали Гарріс, означає уподібнюватися до "шкільних хуліганів".

Цікаво, що сам Трамп часто використовує прізвиська та образливі епітети стосовно своїх опонентів. Венс також назвав це "проєкцією", зважаючи на те, що Гарріс і кандидат на посаду віцепрезидента від демократів Тім Волз також є "дивними".

Венс стверджує, що Гарріс не спілкується з журналістами, не відповідає на складні запитання та скористається телесуфлером перед виборцями. Таким чином, він виправдовує висловлювання Трампа про недостатнє розуміння Гарріс під час пресконференцій. Також Венс закликаємо зважити на те, що Гарріс змінює свою позицію залежно від аудиторії, претендуючи на різні речі.

Критики нагадали Венсу, що він сам колись висловлювався негативно про Трампа, а нині підтримує його. Він пояснив, що люди мають право змінювати свої думки, отримуючи нові факти, і звинуватив медіа у спотворенні інформації.

Джей Ді Венс наголосив на тому, що важливо бути розумним і здатним змінювати свою думку залежно від ситуації.

Джерело: Укрінформ


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua