Вибухи на аеродромі «Морозовск»: у мережі з'явилися фото знищених боєприпасів.

Фото знищених боєприпасів на аеродромі
Фото знищених боєприпасів на аеродромі

Під час атаки на військовий аеродром "Морозовськ" у Ростовській області Росії силами оборони вдалося пошкодити склади боєприпасів, включаючи місце зберігання керованих авіаційних бомб. Фотографії згарища на місці, де раніше знаходилися російські боєприпаси, з'явилися в мережі.

У мережі також з'явилися детальні фотографії засобів ураження зруйнованого складу на аеродромі "Морозовськ". Зазначається, що там були пошкоджені ФАБ-500М62, ФАБ-250, РВВ Р-27, Р-73, РБК-500, ФАБ-500Т, ОФАБ-100-120, КАБ-1500ЛГ-Ф (К022) та інші.

Також, Збройні Сили України того дня знищили винищувач-бомбардувальник Су-34, а також два інші літаки.

Розглянемо пошкодження на аеродромі з знімків

Раніше супутникові знімки пошкоджень були представлені у Головному управлінні розвідки. На них видно, що ворожий склад авіаційного озброєння був повністю знищений - через пошкодження російських боєприпасів відбулася велика вторинна детонація на території аеродрому та навколо нього, що призвело до великої площі випаленої землі. Також можна побачити, що два російські літаки були пошкоджені уламками - навколо них видно вирви від вибухів.

Нагадаємо, уночі 3 серпня українські безпілотники атакували російський аеродром "Морозовськ" в Ростовській області. Вони влучили в склади, де зберігалися керовані авіаційні бомби. В результаті в районі аеродрому було оголошено режим надзвичайної ситуації.

Крім аеродрому, безпілотники також атакували нафтобазу "Губкінська" в Бєлгородській області. В соцмережах росіяни повідомляли про серію вибухів та пожежі на території нафтобази, а також про роботу систем ППО.

Раніше, атаку на аеродром "Морозовськ" в Ростовській області підтвердив Генштаб. Спецоперацію проводили Служба безпеки України спільно з Головним управлінням розвідки Міноборони та Збройними Силами України.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua