Вибухи у Дніпрі та Чернігові: головне за ніч.

Вибухи у Дніпрі та Чернігові
Вибухи у Дніпрі та Чернігові

У ніч на 3 вересня Україна зазнала ракетного удару від ворога. В результаті вибухів у багатьох містах постраждали Харків, Миколаїв та Чернігів. Також, було зафіксовано атаку безпілотників на аеродром "Мигалово" у російському місті Твер.

Загиблий та постраждалі внаслідок ракетного удару по Дніпру

Внаслідок цього удару одна людина загинула, а ще троє отримали поранення. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Також, у результаті ракетного удару постраждав житловий будинок в одному з районів Дніпра.

«Наразі відомо про пошкодження житлових будинків в одному з районів Дніпра», - заявив Лисак.

Робота систем протиповітряної оборони в Чернігові

У ніч на 3 вересня у Чернігові було активною робота систем протиповітряної оборони. Громадян закликали залишатися в укриттях під час тривання повітряної тривоги.

Було зафіксовано щонайменше два вибухи. Перший вибух стався близько пів на першу годину ночі, а другий - через кілька хвилин.

За повідомленнями військових, перед атакою був помічений безпілотник ворога типу "Шахед".

Атака на аеродром "Мигалово" у Твері

У ніч з 2 на 3 вересня у російському місті Твер була активна оборона проти безпілотників, які намагалися атакувати аеродром "Мигалово". Місцеві жителі повідомляли про неперервні вибухи та активність системи протиповітряної оборони.

У соціальних мережах з'явилися відео, що показують роботу системи протиповітряної оборони та постійні вибухи на аеродромі. Відстань від об'єкта до українського кордону становить близько 512 кілометрів.

Вибух у Миколаєві

3 вересня о 3:10 повітряна тривога швидко охопила кілька регіонів на півдні та у центрі України. Моніторингові групи повідомили про загрозу балістичних ракет, які можуть бути запущені з тимчасово окупованого Криму.

О 3:12 Повітряні Сили України повідомили про швидку ціль на території Миколаївської області. Пізніше стало відомо про вибухи в цьому регіоні.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua