Водії громадського транспорту в окупованому Луганську місяцями не отримують зарплату – ЦНС.

Водії громадського транспорту беззарплатні в Луганську
Водії громадського транспорту беззарплатні в Луганську

Водії громадського транспорту у Луганську, який тимчасово окупований, мають проблеми з отриманням зарплати. Ця проблема триває вже п'ять місяців, і водії не отримали щонайменше півтора мільйона російських рублів.

Центр національного спротиву повідомляє, що окупанти вирішили заощадити на виплаті зарплат водіям трамвайно-тролейбусного управління ЛНР. Проблема загострилася з березня минулого року, і наразі 16 водіїв місцевого комунального підприємства не отримали щонайменше півтора мільйона російських рублів зарплати.

Це призвело до критичної нестачі водіїв, що негативно впливає на роботу громадського транспорту в місті. Аналогічна ситуація спостерігається в Донецьку, де через нестачу персоналу на лінію виходить лише третина автобусів, тролейбусів та трамваїв.

Неотримання зарплати водіям є ще одним прикладом складної соціально-економічної ситуації на окупованих територіях, де місцеві мешканці мають численні проблеми та порушення своїх прав.

Раніше у Маріуполі, також тимчасово окупованому, сталася масштабна пожежа поблизу нової військової бази російських окупантів.

Окупанти також звернулися до додаткових сил Росгвардії для східного регіону України, який тимчасово окупований. Це зроблено з метою пошуку дезертирів.

Раніше було повідомлено, що в російській армії у Вовчанську використовують найманих бійців з Єгипту.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua