Ворог атакував Харків БпЛА: є два влучання.

БпЛА з двома влучаннями у Харкові
БпЛА з двома влучаннями у Харкові

Вибухи в Харкові: російські "Шахеди" атакували місто

Уночі 2 вересня у Харкові сталася серія вибухів. Невідомі вороги використали безпілотники, що спричинило пошкодження приватного будинку. Про це повідомили голова Харківської ОВА Олег Синєгубов та мер Харкова Ігор Терехов.

Про вибухи стало відомо навколо першої години ночі. Синєгубов і Терехов повідомили про атаку російських "Шахедів".

О 1:27 Синєгубов повідомив, що було зареєстровано кілька влучань. Приватний будинок та інша цивільна інфраструктура постраждали від цих вибухів.

Мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що було зареєстровано два влучання: одне в Київському районі міста, в приватний будинок, інше - в Слобідському районі, біля освітнього закладу.

На щастя, в результаті атаки ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що 1 вересня окупанти завдали близько десяти ударів по Харкову, що призвело до пошкодження цивільної інфраструктури та поранення людей.

За даними Офісу Генерального прокурора, у місті були пошкоджені магазини, аптеки, кафе, кавʼярні, адміністративні будівлі, автомобілі, поштові відділення, банки. Повідомляється про 34 поранених, серед яких - 6 дітей. Наймолодший постраждалий - тримісячний хлопчик. У дитини розвинулася гостра реакція на стрес. Також серед постраждалих - двоє медиків та двоє рятувальників.

Удари були завдані в трьох різних місцях: в Харківському палаці спорту, торговому центрі в Салтівському районі і біля Гідропарку в Київському районі. Атакували ракетами, включаючи "Іскандери".

У результаті масованої атаки Харківський палац спорту було повністю зруйновано. Інформація про чотири влучання в цей комплекс є попередньою.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua