Ворог атакував Одесу «Шахедами»: є руйнування та поранений.

Атака на Одесу: руйнування та поранені
Атака на Одесу: руйнування та поранені

Одеса та Одеський район піддані атакам з боку російських безпілотників

13 вересня вночі російські загарбники атакували Одесу та Одеський район за допомогою безпілотників. Внаслідок падіння уламків збитих цілей сталося руйнування та один постраждалий. Про це повідомив голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

Ворог випустив "Шахеди" з тимчасово окупованого Криму. Протягом майже години тривала напружена бойова робота сил ППО. - заявив Кіпер.

За попередніми даними, внаслідок падіння уламків в Одесі та районі, виявлено такі пошкодження: чотири гаражі, скління у 20-ти приватних житлових будинках, чотири легкові автомобілі та дві прибудови до житлових будинків. Один чоловік отримав поранення руки. Медичну допомогу надали на місці інциденту.

Сьогодні, 13 вересня, було почуто вибухи в Одесі о 02:51.

Також, 13 вересня ніч з російських безпілотників направили атаки на Хмельниччину. Два безпілотники були збиті, без постраждалих.

Сьогодні вранці, 13 вересня, російські загарбники вдарили керованою авіабомбою по місту Охтирка на Сумщині. Немає повідомлень про постраждалих. Внаслідок обстрілу пошкоджено багатоповерховий житловий будинок, господарські споруди, автомобілі та будівлі підприємства.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua