Ворог просунувся в Торецьку, Золотій Ниві, Приютному та ще на двох напрямках – DeepState.

Ворог проник в Торецьк, Золотій Ниві, Приютному та ще на двох напрямках
Ворог проник в Торецьк, Золотій Ниві, Приютному та ще на двох напрямках

За даними аналітиків DeepState, росіяни зазнали успіху в наступі на такі населені пункти: Невського, Водяного, Золотої Ниви, Приютного та Торецьку.

Окупанти з Росії продовжують тиснути на сили оборони на сході нашої країни.

"Російські окупанти перетворили Торецьк Донецької області на руїни - місто нагадує безлюдну планету", - повідомила Анастасія Бобовнікова, представниця оперативно-тактичного угруповання військ "Луганськ". Вона підкреслила, що в Торецьку немає вцілілих будинків і немає укриттів ні для цивільного населення, ні для військових.

Тим часом ситуація навколо Часового Яру Донецької області ускладнюється. За даними DeepState, ворог намагається навколо міста і обійти його. Окупанти також намагаються просочуватися в Часів-Ярівське лісництво.

"Ймовірно, Часів Яр стане все більш відомим і обговорюваним у ЗМІ. Битва триває" - додали аналітики.

Нагадаємо, що українські військові відновили контроль над раніше втраченими позиціями поруч із Селидовим у Покровському напрямку. За той же час, російські окупанти здійснили наступ біля Торецька та районі Великої Новосілки.

Крім того, звіт про обстановку в зоні оперативного тактичного угруповання "Харків" свідчить, що російська армія найімовірніше планує наступ в районі Вовчанська Харківської області.

Раніше було відомо, що російські пропагандисти фабрикують надписи на могильних хрестах на фотографіях, щоб показати надмірні втрати в українській армії під час війни.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua