Вперше в Ізраїлі пройде виставка робіт Фріди Кало.

Роботи Фріди Кало на виставці
Роботи Фріди Кало на виставці

Виставка Фріди Кало відкривається у Холоні

У комплексі La Park в Холоні 29 травня буде відкрита міжнародна мультимедійна виставка Фріди Кало, знаменитої мексиканської художниці.

Експозиція вже була показана в більш ніж тридцяти містах світу, і отримала велику популярність серед мільйонів прихильників мистецтва.

Провідні критики з великим задоволенням оцінили виставку як чудову, важливу, інноваційну та високоякісну.

Фріда Кало була авангардисткою, яка випередила свій час, і стала однією з найвпливовіших жінок Латинської Америки. Вона стала справжнім ідолом для любителів мистецтва і моди.

Експозиція виставки використовує сучасну технологію, щоб дати нову перспективу на картини і перетворити простір. Завдяки захопливій проекції, полотна виходять за межі своїх рамок і зображуються на стінах по всьому приміщенню, створюючи унікальну атмосферу для відвідувачів.

Завдяки поєднанню музики, цитат, гри світла і тіні, картини Фріди Кало створюють особливу атмосферу, яка захоплює уяву тих, хто відвідує виставку.

Експозиція також включає віртуальну реальність, спеціально створену для Ізраїлю. Ця нова технологія занурить відвідувачів у фантастичний світ Фріди Кало.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua