WSJ: Подоляк розкрив деталі "плану перемоги" України.

Подоляк розкрив план перемоги України
Подоляк розкрив план перемоги України

Уже третій рік в Україні триває війна, яка стає все складнішою. Росія продовжує наступати, незважаючи на свої втрати, тоді як західні лідери шукають стратегію для закінчення цього конфлікту.

Україна зіткнулася з обмеженими поставками західної зброї, що ставить її перед складною зимою. Українська армія втрачає позиції і намагається завдати максимальних втрат російським військам.

Російські ракети та дрони атакують енергетичну інфраструктуру України, що призводить до відключення електроенергії по всій країні. Ця ситуація може загостритися взимку.

Українські війська поки що тримають стратегічні позиції на сході, тоді як Росія продовжує наступ на інших територіях.

Під час своїх візитів до європейських столиць і США, президент України Володимир Зеленський просив більше зброї та гарантій безпеки для закінчення війни на сприятливих умовах. Однак адміністрація Байдена відреагувала обережно на ці запити.

План української армії включає стратегію, яка передбачає військові, економічні, політичні і дипломатичні кроки для змусу Росії припинити війну.

Українські військові підрозділи на передовій стикаються з нестачею обладнання та особового складу. Однак, менше ніж одна десята українців готова поступитися територією для закінчення конфлікту, як показує опитування Фонду "Демократичні ініціативи".

Російські сили також зазнають значних втрат, особливо через "дорогі" наземні атаки.

Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua