З 2018 року проходив службу за контрактом. Згадаймо бойового медика Сергія Марова.

Сержант Сергій Маров - боєць-медик, 2018 рік
Сержант Сергій Маров - боєць-медик, 2018 рік

Кожного дня о 9 ранку, ми пам'ятаємо українців, які загинули у російсько-українській війні. Сьогодні ми згадуємо Сергія Марова.

Сергій Маров, бойовий медик, загинув на Донеччині, захищаючи Україну від російських окупантів. Про це повідомив міський голова Черкас, Анатолій Бондаренко.

Сергій Маров народився у 1993 році в селі Новокиївка, Скадовського району Херсонської області. Він отримав освіту в Олешківському технічному ліцеї і працював різноробом на маслозаводі ТОВ "Ружицька" та в аграрній фірмі "Новокиївка".

У 2016 році Сергія Марова призвали до Національної гвардії України, а з 2018 року він проходив службу за контрактом.

Він працював бойовим медиком у взводі оперативного призначення роти оперативного призначення (на бронетранспортерах) батальйону оперативного призначення Національної гвардії України.

Сергій Маров загинув під час бойових дій на Донеччині від рук російських загарбників. Йому було 31 рік.

Поховали захисника України 3 жовтня 2024 року. Він залишився без чоловічого плеча, а його дружина Марина та пасинок Артем оплакували його втрату. Сергій Маров відносився до Артема, як до власного сина, але не встиг його офіційно усиновити.

Ми долучаємося до хвилини мовчання і вшановуємо пам'ять усіх українців, які загинули, захищаючи Батьківщину. Ми запалюємо свічки пам'яті та схиляємо голови у скорботі під час загальнонаціональної хвилини мовчання для вшанування героїв України, які віддали своє життя за свободу і незалежність нашої країни – всіх військових, цивільних людей і дітей, всіх, хто загинув у боротьбі проти російських окупантів і внаслідок нападів ворожих військ на українські міста і села.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua