За добу росіяни здійснили 88 атак по Сумщині: є загиблі та поранені.

88 атак по Сумщині, загиблі та поранені
88 атак по Сумщині, загиблі та поранені

Російські війська здійснили 88 атак на Сумську область

У вівторок, 22 серпня, було зафіксовано 88 атак російських військ на територію Сумської області, що призвело до трагічних наслідків. За інформацією Сумської обласної військової адміністраці, двоє мирних жителів загинули, а ще троє отримали різні травми.

Протягом дня в області сталося 209 вибухів, спричинених різними видами зброї. Населені пункти активно обстрілювалися ворогом, використовуючи авіацію, безпілотники, міномети та інше озброєння.

Найбільше постраждали громади, що знаходяться вздовж кордону з Росією. Зокрема, атаки спрямовувались на Садівську, Хотінську, Юнаківську, Миропільську, Білопільську, Краснопільську, Великописарівську, Новослобідську, Глухівську, Есманьську, Шалигинську, Дружбівську, Свеську, Середино-Будську та Зноб-Новгородську громади.

Особливо напруженою ситуацією було в Есманській громаді, де за добу було зафіксовано 11 авіаударів з використанням керованих авіабомб (КАБ), 7 атак безпілотниками FPV та 18 мінометних обстрілів. В результаті однієї з атак FPV-дроном загинули двоє людей, а ще одна людина отримала травми.

У Глухівській громаді також були атаки FPV-дронами, що призвело до 19 вибухів та одне поранення.

У Свеській громаді ворог застосував КАБи, через що сталися чотири вибухи та одна людина була поранена.

Нагадаємо, Сумщина: РФ обстріляла Білопілля. Є загиблий, серед травмованих – дитина


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua