Загинув екскерівник Черкаської ОДА Сергій Сергійчук.

Фото загиблого екскерівника Сергія Сергійчука
Фото загиблого екскерівника Сергія Сергійчука

Загинув колишній голова Черкаської обласної державної адміністрації

У середу, 28 серпня, стало відомо про загибель колишнього голови Черкаської обласної державної адміністрації Сергія Сергійчука. Про це повідомила Черкаська обласна військова адміністрація у Facebook.

Сумна звістка для нашої Черкащини. Трагічно загинув Сергій Сергійчук. Він був керівником Черкаської обласної державної адміністрації з 28 серпня по 29 грудня 2020 року. Захисник України. Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким! Світла пам'ять!.. - йдеться в повідомленні.

За повідомленням видання "Антена", Сергій Сергійчук загинув внаслідок нічного ракетного удару по готелю "Аврора" в Кривому Розі 27 серпня. Повідомляється, що на момент загибелі Сергійчук перебував у Кривому Розі у службовому відрядженні.

Сергій Сергійчук - український військовослужбовець та політик - співробітник Служби безпеки України, учасник бойових дій в АТО, Голова Черкаської обласної державної адміністрації протягом 28 серпня 2020 - 29 грудня 2020.

Російські війська знову обстріляли Кривий Ріг

Нагадаємо, російські війська знову обстріляли Кривий Ріг. Варто зазначити, що 28 серпня у Кривому Розі на Дніпропетровщині оголошено день жалоби після російського удару, де загинуло чотири людини.

До слова, у ніч на 27 серпня ворог поцілив балістикою у готель в Кривому Розі. Раніше повідомлялося, що унаслідок удару по готелю в Кривому Розі загинуло двоє осіб, ще четверо людей поранено.

Ворожа ракета влучила у готель, частково зруйнувши чотириповерхову будівлю. Пошкоджено шість магазинів, чотири багатоквартирні житлові будинки та вісім автомобілів.

Як згодом стало відомо, у Кривому Розі на місці удару по готелю завершено пошуково-рятувальні роботи.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua