Закарпатська облрада підтвердила інформацію про звільнення керівника обласної МСЕК.

Звільнений керівник Закарпатської МСЕК
Звільнений керівник Закарпатської МСЕК

Голова обласної МСЕК на Закарпатті звільнився самовільно

Голова обласної МСЕК на Закарпатті звільнився за власним бажанням, і на його місце вже є кандидат. Про це повідомив перший заступник голови Закарпатської облради Андрій Шекета. Він заявив, що звільнення відбулось за згодою сторін і за ініціативою самого голови МСЕК. Наразі не призначено виконувача обов'язків.

Подати подання про кандидатуру на посаду голови МСЕК намагається профільний департамент. Хоча кандидатура вже відома, Шекета відмовився називати прізвище наразі. Він також зазначив, що робота МСЕК не зупинена і продовжується після звільнення керівника комісії.

Зеленський скликав РНБО через скандал з інвалідністю прокурорів

На жаль, декілька сотень епізодів порушень стосовно оформлення фальшивих інвалідностей на різних рівнях було виявлено в МСЕК України. Тому президент Володимир Зеленський скликав Раду національної безпеки і оборони. Український лідер заявив про серйозні порушення у роботі МСЕК і проблеми з інвалідністю прокурорів.

Зеленський раніше запросив РНБО через скандал з інвалідністю прокурорів. Президент відзначив, що країна має проблеми не тільки на зовнішньому фронті, а й всередині. Численні прокурори Хмельниччини, включаючи обласного прокурора Олексія Олійника, отримали неправомірну інвалідність через корупційну схему з МСЕК. Олійник спростував обвинувачення і зазначив, що має проблеми зі здоров'ям з 2005 року.

Скасування висновків про інвалідність для 74 військовозобов'язаних Хмельницького МСЕК

Міністерство охорони здоров'я спровадило перевірки та скасувало висновки про встановлення інвалідності для 74 військовозобов'язаних Хмельницького МСЕК.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua