Закінчився найдовший круїз у світі: скільки днів туристи провели на лайнері .

Морський круїз найбільшої тривалості: денний вид лайнера
Морський круїз найбільшої тривалості: денний вид лайнера

Найдовший круїз у світі тривав 9 місяців

Ультімативний світовий круїз - найтриваліший круїз у світі, який тривав 9 місяців або 275 днів. Про це повідомляє New York Post.

Учасники цього 9-місячного плавання заплатили від $60 до 120 тисяч. Більшість пасажирів були похилого віку, але були також сім'ї з дітьми та студенти. На борту також були блогери та контент-мейкери.

У грудні круїзний лайнер з назвою "Серенада морів" стартував у свій шлях до Латинської Америки, потім до Антарктиди, Гаваїв і Океанії. Потім він відвідав Південно-Східну Азію, Шрі-Ланку, Індію та Близький Схід. Далі лайнер проїхав Середземномор'я, Європи і Балтійського моря. І нарешті, повернувся до Майамі через Ісландію, Гренландію і Канаду 10 вересня.

Під час круїзу лайнер зіткнувся з ураганом Беріл та забороною на вихід в Червоне море. Також під час цього тривалого плавання сталися деякі смертельні випадки серед пасажирів. Подружжя, які вирушили у цю подорож, зазнали труднощів у стосунках.

Думки про цей досвід були різні: деякі зазначили, що безкінечно змінюються пейзажі стали втомлюючими і не запам'яталися, деякі освоїлися на кораблі і почали сприймати його як звичне життя, а декотрі назвали цю ідею найкращою пригодою в житті. Компанія Royal Caribbean вже анонсувала наступний подібний тур.

Цікавим фактом є те, що Сінгапур вперше запропонував лайнери для котів, де господарі можуть разом зі своїми тваринами насолоджуватися розкішною подорожжю під заходом сонця.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua