Зять одружився із тещею, щоб виїхати за кордон .

Молода пара, теща та зять
Молода пара, теща та зять

Українська пара намагалася втекти з країни, притворюючись молодятами, заявила Держприкордонслужба. Вони стверджували, що їдуть до Німеччини на лікування. Жінка, якій 56 років, та її партнер, якому 39, планували потрапити до Німеччини, стверджуючи, що їм потрібен супровід через інвалідність жінки.

56-річна жінка та 39-річний чоловік планували потрапити до Німеччини, стверджуючи, що їм потрібен супровід для лікування через інвалідність жінки

Однак прикордонники швидко розпізнали справжні наміри пари. Після перевірки, жінка зізналася, що чоловік є її зятем, а не чоловіком. Інформацію про можливе злочинне правопорушення передали до Національної поліції для подальшого розслідування.

Крім того, недавно на кордоні з Польщею виявлені ще три випадки фіктивних шлюбів. У всіх цих випадках чоловіки намагалися виїхати з України, прикинувшись захворюваннями своїх дружин. Цю інформацію також повідомили пресслужбі Держприкордонслужби.

Раніше повідомлялося, що двох жителів Вінниччини та одного з Донеччини затримали прикордонники на кордоні з Угорщиною. Чоловіки намагалися втекти, але були зупинені та виконали всі вимоги прикордонників.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua