Затримання Усика та обстріл Запорізької області: головне за ніч.

Затримання Усика та обстріл Запорізької області
Затримання Усика та обстріл Запорізької області

У ніч на 18 вересня ворожі війська випустили безпілотники, які атакували Запорізьку область. В цей же час стали відомі деталі затримання Олександра Усика в аеропорту Кракова. За даними міністра закордонних справ Андрія Сибіги, Усик вже звільнений.

Усика відпустили після затримання в аеропорту Кракова - Зеленський (оновлено)

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що Олександра Усика, абсолютного чемпіона світу з боксу у важкій вазі, звільнили після затримання в аеропорту Кракова ввечері 17 вересня.

Деталі затримання Усика в аеропорту Кракова розкрив міністр Сибіга

Міністр закордонних справ України Андрій Сибіга розповів про деталі затримання Олександра Усика в аеропорту Кракова у вівторок ввечері. За його словами, боксера випустили після затримання.

Причина затримання Усика за версією промоутера

Промоутер Анджей Василевський розповів про причину затримання Олександра Усика в аеропорту Кракова. Він отримав цю інформацію від менеджера Усика Олександра Красюка.

Масштабна пожежа у Тверській області через атаку дронів

У місті Торопець Тверської області Росії в ніч на 18 вересня сталася пожежа через атаку безпілотних літальних апаратів та роботи протиповітряної оборони. За даними окупаційної влади, пожежа виникла внаслідок падіння уламків дронів.

Атака ворога на Запорізьку область: загинули двоє людей

Учора, 17 вересня, російські військові здійснили масовану атаку на Запорізьку область. Внаслідок бомбардування було вбито двоє людей, ще п'ятеро отримали поранення. Про це повідомив глава Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua