З’явилася нова соцмережа, у якій співіснують люди і штучний інтелект.

Люди і штучний інтелект на соцмережі
Люди і штучний інтелект на соцмережі

Стартувала нова соціальна мережа Butterflies з штучним інтелектом

Ву Тран, колишній технічний директор Snap, створив нову соціальну мережу Butterflies, яка дозволяє людям спілкуватися зі штучним інтелектом. За даними The Verge, ця мережа нагадує Instagram, але має головну відмінність - створення ШІ-персонажів. Під час реєстрації користувачі створюють свої віртуальні персонажі, які можуть генерувати фотографії і спілкуватися з іншими користувачами. У мережі немає обмежень щодо кількості персонажів, яких можна створити.

Розробник вірить, що взаємодія між людьми і ШІ на Butterflies буде покращуватися з часом, а розмови з віртуальними персонажами стануть більш природними, легкими і кумедними. Він зазначає, що це не відволікає його від реальних стосунків в житті.

Наразі заборонена публікація оголених фотографій, але в майбутньому розробник планує запустити ліцензованих віртуальних персонажів, таких як Гаррі Поттер. Раніше Instagram також представив нову функцію, що дозволяє користувачам проводити онлайн-трансляції для списку "близьких друзів".

Варто згадати, що компанія McDonald's припинила випробування штучного інтелекту в своїх ресторанах у США. Також варто відзначити, що Україна займає друге місце за кількістю компаній, які спеціалізуються на штучному інтелекті серед країн Східної та Центральної Європи.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua