Зеленський обговорив із Сирським операції на Донбасі, у Курській області і не тільки.

Зеленський на нараді з Сирським
Зеленський на нараді з Сирським

Ситуація на фронті: бої на Покровському напрямку та захист Торецька

Учора, 19 серпня 2024 року, Головнокомандувач Збройних Сил України Олександр Сирський звітував Президенту України Володимиру Зеленському про поточну ситуацію на фронті. Президент повідомив, що на Покровському напрямку та при захисті Торецька тривають важкі бої.

Він також висловив свою вдячність військовим за їхні досягнення у знищенні окупантів і розповів про роботу над забезпеченням армії зброєю та укладанням необхідних угод з партнерами для дій на фронті.

Операція в Курській області та поповнення обмінного фонду

На зустрічі також були розглянуті нові деталі операції в Курській області. Президент сказав: "Ми досягаємо поставлених цілей. Зранку ми отримали ще одне поповнення обмінного фонду для нашої країни".

Ракетна програма України

Під час зустрічі Президент Зеленський і Головнокомандувач Сирський обговорили питання ракетної програми України. Президент висловив свою вдячність всім, хто працює над розробкою і виробництвом ракет.

Окрім цього, Головнокомандувач Сирський підтвердив інформацію про важкі бої на Покровському напрямку та захист Торецька у своєму телеграм-каналі. Він також вказав на нові досягнення в Курській області й поповнення обмінного фонду.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua