Зеленський озвучив три ключові питання на засіданні Ставки.

Зеленський озвучив ключові питання Ставки
Зеленський озвучив ключові питання Ставки

Засідання Ставки, що провів Володимир Зеленський, розглянуло три питання

Президент України Володимир Зеленський провів засідання Ставки, на якому обговорили три ключові питання. Про це глава держави повідомив у соціальних мережах 30 серпня.

Ситуація на фронті та обмін полоненими

Перше питання стосувалося ситуації на фронті. Головнокомандувач Збройних Сил України Олександр Сирський повідомив про ситуацію на передовій, зокрема на Покровському напрямку. Крім цього, він надав інформацію про деталі операції в Курській області Росії, завдяки якій вдалося поповнити обмінний фонд для майбутніх обмінів полоненими.

Підготовка шкіл до нового навчального року

Друге питання було присвячене підготовці шкіл до нового навчального року. Прем'єр-міністр Денис Шмигаль, міністр внутрішніх справ Ігор Клименко та міністр освіти і науки Окsen Лісовий повідомили про безпекові аспекти та стан будівництва укриттів. Зеленський наголосив на персональній відповідальності уряду за підготовку шкіл до можливих енергетичних викликів.

Аналіз стану ліквідації наслідків російських ударів та будівництво захисних споруд

Третє питанням стала енергетика. Учасники засідання проаналізували стан ліквідації наслідків російських ударів та обговорили питання будівництва захисних споруд.

Президент підкреслив, що ключовим завданням є максимальне посилення роботи за кожним із цих трьох напрямів.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua