Зеленський пояснив, чому Україні вже пізно використовувати Atacms.

Голова України на прес-конференції
Голова України на прес-конференції

Президент України Володимир Зеленський зазначив необхідність далекобійної зброї для України, оскільки Росія ховає свої літаки віддалених місцях своєї країни. Про це повідомляє кореспондент "Главкома".

"Сьогодні ми не можемо просто так говорити про можливість використання Atacms. Чому? Тому що пізно. Вони (росіяни) переміщують літаки на інші аеродроми. Вони підготували майданчики для своєї зброї і перемістили їх на відстань понад 300 кілометрів. Так, на великій відстані знаходяться багато тактичних речей, і нам потрібна далекобійна зброя. Але вони також перемістили багато речей туди. Тому сьогодні ми маємо говорити про серйозні рішення", - зазначив президент.

Раніше Володимир Зеленський повідомив основні пункти "плану перемоги" України, включаючи Курську операцію ЗСУ як частину другого пункту плану.

Зеленський також оголосив, що "план перемоги" буде повністю готовий на початку листопада.

Президент України повідомив, що його зустріч з кандидатом у президенти США Дональдом Трампом відбудеться 26-27 вересня і буде значущою для обох сторін.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський намір зустрітися з кандидаткою у президенти США Камалою Гарріс і дізнатися її думку про "план перемоги". Він також підкреслив важливість спілкування з усіма претендентами на пост президента США щодо "плану перемоги".

До речі, Володимир Зеленський заявив, що заводи в Росії, що виробляють військову техніку та зброю, збільшують своє виробництво, обходячи санкції.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua