Зеленський подякував військовим за ефективне поповнення обмінного фонду полонених.

Зеленський з військовими обмінного фонду
Зеленський з військовими обмінного фонду

Рятувальна операція в Костянтинівці: постраждали десятки будинків та загинуло 14 людей

У місті Костянтинівці на Донеччині продовжується рятувальна операція після атаки російського удару, яка спричинила значні збитки. Внаслідок обстрілу були пошкоджені десятки будівель, включаючи пошту, магазини та житлові будинки. Наразі відомо про більше 40 постраждалих, які отримують медичну допомогу. На жаль, життя втратили 14 людей.

Президент: Росія обирає цілеспрямовані цілі для своїх ракетних ударів

Президент наголосив, що Росія свідомо вибирає об'єкти для своїх ракетних ударів, називаючи це цілеспрямованим актом терору. Він підкреслив, що окупанти будуть притягнуті до відповідальності за свої злочини перед судом і історією.

Зеленський також висловив подяку українським воїнам за їхню міцність і хоробрість, особливо відзначивши тих, хто потрапив у полон окупантів, при цьому сприяючи звільненню українських полонених.

Засідання Ставки: розвідка, безпілотники та підготовка шкіл до навчального року

Під час засідання Ставки було розглянуто доповіді про ситуацію на фронті, звіти розвідувальних служб та використання далекобійних дронів. Президент підкреслив важливість розвитку галузі безпілотників як стратегічного напрямку в оборонній промисловості.

Також були обговорені питання щодо зміцнення протиповітряної оборони та підготовки шкіл до нового навчального року. Уряд працює над тим, щоб у всіх громадах діти змогли отримати можливість навчатися за традиційною схемою навчання.

Застосунок "Армія+": успішний запуск та плани щодо розширення

Президент відзначив успішний старт застосунку "Армія+", який протягом першої доби завантажили 40 тисяч користувачів. Заплановано поширити його використання на всі Збройні Сили України з метою скорочення бюрократичних процедур та підвищення ефективності роботи.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua