Зеленський розпочав візит до США: ключові моменти звернення.

Президент Зеленський в США
Президент Зеленський в США

Зеленський розпочав важливий візит до США

Президент України Володимир Зеленський розпочав важливий візит до Сполучених Штатів Америки, який триватиме кілька днів. У своєму зверненні він розповів про головні моменти цієї поїздки та поділився планами на майбутнє.

Зеленський наголосив, що саме цієї осені буде прийнято рішення про подальший хід війни. Він впевнений, що спільно з партнерами Україна зможе зміцнити свої позиції для досягнення перемоги та справедливого миру.

Головною метою візиту є представлення Плану перемоги
. Президент планує презентувати його особисто Джо Байдену, лідерам країн-партнерів, обом партіям у Конгресі США та кандидатам у президенти Сполучених Штатів. Зеленський акцентував на важливість підтримки Америки у реалізації цього плану.

Український лідер визначив три ключові елементи для досягнення миру: зброя для захисту незалежності, дипломатія для об'єднання партнерів і примусу Росії до миру, та справедливість для притягнення Росії до відповідальності за війну.

Зеленський висловив подяку всім, хто підтримує Україну, особливо відзначивши роль США як лідера у наданні допомоги. Він підкреслив, що захист України є важливим не тільки для українського народу, але й для всіх демократичних націй.

Зустрічі з лідерами та організаціями

Президент підкреслив, що найближчими днями відбудуться зустрічі з лідерами країн Глобального Півдня, G7, Європи та керівниками міжнародних організацій. Метою цих зустрічей є об'єднання світу для досягнення справжнього миру та перемоги України і міжнародного права.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua