Жінка вбила батьків і чотири роки ховала їхні трупи вдома.

Трупи батьків, знайдені вдома
Трупи батьків, знайдені вдома

Українка Вірджинія Маккалоу замасковувала тіла вбитих батьків у своєму будинку у Великій Британії. Жінка розповідала сусідам, що батьки переїхали на пенсію на узбережжя. Про це повідомляє ВВС.

Підозріла тиша

Один зі сусідів зазначив, що завжди бачив зачинені штори в будинку Маккалоу і ніколи не бачив нікого усередині.

Родинний лікар пари висловив занепокоєння через тривалу відсутність своїх пацієнтів, проте донька пояснювала це тим, що через пандемію вони не можуть зустрітися.

Слід зазначити, що саме в цей час в Великобританії діяли карантинні обмеження.

Пізніше підозри стали виникати в у власника компанії, що здавала подружжю в оренду телевізор. Він не міг відновити свою техніку, оскільки донька Маккалоу разом з батьками раптово відреклася від нього.

Виявлення трупів

У 2023 році поліцію зателефонували з служби безпеки графства Ессекс, оскільки пацієнти заборонили доступ до себе через доньку.

Після приїзду поліції було виявлено, що Джон Маккалоу був отруєний. Його тіло було знайдено у сховку, вкрите піноблоком та ковдрою. Тіло дружини було знайдено у шафі на верхньому поверсі будинку. Експерти встановили, що жінку били молотком і різали ножем, а також отруїли медикаментами.

Під час приходу поліції до будинку, Вірджинія була спокійна і заявила, що чекала на цей день. Вона стверджувала, що заслуговує на покарання, його вирок може принести їй трохи спокою.

Мотиви

Виявилося, що Вірджинія зловживала довірою своїх батьків, живучи у їхньому будинку та витрачаючи їхні гроші, накопичуючи великі борги на їхні імена.

Вона підробляла листи, в яких заявляла, що батьки втратили гроші через шахрайство, але насправді сама їх витрачала.

Загалом, Вірджинія отримала фінансову вигоду в розмірі £149 697, які вона використала з їх пенсій, кредитних карток і продажу активів.

На суді було виявлено, що вона також витратила £21 000 на азартні ігри в Інтернеті з 2019 по 2023 рік.

Суд у Челмсфорді засудив Вірджинію Маккалоу до довічного ув'язнення за вбивство батьків. Мінімальний термін ув'язнення становить 36 років.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua