ЗСУ на Курщині розбили підрозділ росіян, який відомий знущанням над українцями .

Армія розбить російських злочинців на Курщині
Армія розбить російських злочинців на Курщині

Українські десантники знищили російські війська у Курській області

Військовослужбовці 155-ї бригади морської піхоти Тихоокеанського флоту РФ, які часто хвалилися своїми вчинками, були знищені у Курській області РФ. Про це повідомили у Десантно-штурмових військах ЗСУ.

Військові 95-ї окремої десантно-штурмової Поліської бригади, які неодноразово страждали від російської агресії в 2022 році, знищили окремий загін окупантів в Курщині.

"Це були виродки зі 155 бригади морської піхоти Тихоокеанського флоту, які особливо люблять хизуватися своїми "подвигами". А саме: знущанням з полонених, а також розстрілів тих українських військовослужбовців, хто опинившись в безвиході, здався в полон", - йдеться у повідомленні ЗСУ.

ЗМІ зазначають, що російські військові систематично порушують міжнародне гуманітарне право, знущаючись з полонених, але цього разу вони зустріли сильний опір і були знищені українськими десантниками.

У Курській області продовжуються бойові дії між українськими і російськими військами. Українські десантники 95-ї окремої Поліської бригади знищили штурмову групу окупантів. Ці дії спрямовані на знищення ворожих сил і стабілізацію ситуації на фронті.

"Чим довше українські сили зберігатимуть свої позиції на Курщині, тим менше впливу матиме російський диктатор Володимир Путін", - заявив міністр оборони Джон Гілі.

Українські військові, що беруть участь у операції в Курській області Росії, проявляють гуманність щодо місцевого населення, що відрізняється від жорстокості російської армії. Це помічають і західні журналісти, які зауважують, що Україна демонструє, що не опускається на рівень Росії в питанні жорсткості.

Цікаво, що Російська Федерація розмістила 38 тис. осіб, включаючи штурмові бригади, в Курській області, але їх контратака ще не є масштабною.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua