ЗСУ на Курщині захопили в полон кадировців (відео).

Закадрове зображення зсу на Курщині
Закадрове зображення зсу на Курщині

Українські військові взяли в полон бойовиків з батальйону "Ахмат"

У Курській області Росії ЗСУ затримали бойовиків кадирівського батальйону "Ахмат".

Рейдові групи спіймали кадировців глибоко в тилу від кордону. Бойовники призналися, що намагалися втекти, щоб уникнути полону.

«Рамзан Кадиров колись заявив, що бійці "Ахмата" в полон не здаються. Ну, зазвичай так, оскільки сидять у тилу, але в Курській області ситуація розвивалася динамічно, а ці бойовики "Ахмата" навіть не намагалися чинити опір. Як показує досвід колишніх обмінів, це дуже правильне рішення, оскільки російські переговорники з обмінів кадировців забирають найперше», - пояснив проєкт "Хочу жить".

Російські солдати готуються до оборони атомної електростанції в Курській області через наближення ЗСУ. За даними журналістів, російські силовики перекрили під'їзди до станції.

Також, міністерство оборони РФ виділило додаткову важку техніку для боротьби з українськими військами в Суджанському районі.

Аналітики вважають, що Росія оголосила контртерористичну операцію для пом'якшення наслідків українського вторгнення в Курську область. Мета такого рішення - уникнути паніки і зменшити негативну реакцію.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua