Зустріч Зеленського з Трампом, ракетний удар по Кривому Рогу. Головне за 27 вересня.

Зустріч Зеленського з Трампом, ракетний удар по Кривому Рогу
Зустріч Зеленського з Трампом, ракетний удар по Кривому Рогу

ЦАХАЛ вдарив по головному штабу 'Хезболли' в Бейруті

Армія оборони Ізраїлю здійснила удар по центральній штаб-квартирі "Хезболли" у Бейруті. Штаб-квартира розташовувалася під житловими будинками в центральному районі Бейрута. "Хезболла" використовувала цивільне населення як живий щит.

Колишній мер Житомира призначений на посаду глави Держагентства

Сергій Сухомлин, колишній мер Житомира, став головою Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури. Його попередня посада була зупинена рішенням Житомирської міської ради. Сухомлин планував приєднатися до Збройних сил України, проте Генштаб не погодився. Новим мером Житомира стала Шиманська.

Ракетний удар по Кривому Рогу

У результаті ракетного удару по Кривому Рогу загинули троє людей. Будівля районного управління поліції була частково пошкоджена.

Зустріч президента України з кандидатом у президенти США

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з кандидатом на пост президента США Дональдом Трампом у Нью-Йорку. Під час зустрічі обговорювалась ситуація на фронті та роль США в захисті України.

Підозра главі Центробанку Росії

Служба безпеки України оголосила про підозру голові Центробанку Росії Ельвірі Набіулліній у плануванні та підготовці агресивної війни проти України. Набіулліна підтримувала окупацію та фінансування окупаційних угруповань.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua