Звільнені з полону харків'яни отримають грошову допомогу.

Грошова допомога звільненим харків'янам з полону
Грошова допомога звільненим харків'янам з полону

28 людей, які були звільнені з полону, отримають грошову допомогу в Харківській області. Рішення про це було прийнято на засіданні комісії, що займається наданням одноразової адресної грошової допомоги у скрутні життєві обставини.

Про це повідомила Віта Ковальська, заступниця начальника Харківської обласної військово-цивільної адміністрації.

Комісія розглянула 358 звернень громадян. 322 особи отримають одноразову адресну грошову допомогу на суму 4,8 мільйона гривень. Це надається за рахунок обласного бюджету тим, хто потрапив у скрутне матеріальне становище через надзвичайні обставини. Зокрема, 28 людям, які були утримувані в полоні через збройну агресію РФ проти України, виплатять по 50 тисяч гривень, загалом 1,4 мільйона гривень.

"Незважаючи на виклики повної війни, ми продовжуємо підтримувати мешканців області, які потребують особливої уваги та допомоги. Цей напрямок роботи перебуває під постійним контролем начальника Харківської обласної військово-цивільної адміністрації Олега Синєгубова. Ми допомагаємо нашим жителям відновити здоров'я, щоб вони якомога швидше могли повернутися до нормального життя", - зазначила Віта Ковальська.

Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua