Звільнений захисник читає матері написаний у полоні вірш: емоційне відео.

Звільнений захисник читає матері вірш
Звільнений захисник читає матері вірш

Український захисник, який був звільнений з полону, зателефонував своїй матері і прочитав вірш, який написав у полоні. У відео, поширеному Головним управлінням розвідки Міністерства оборони України, видно, як військовий хвилюється та забуває слова через надмірні емоції.

У своєму вірші звільнений захисник звертається до своєї матері: «Я в цій жорстокій війні пройшов смертельну битву. Дякую, що ти за мене читаєш молитву!»

Сьогодні, 14 вересня, 23 бійці "Азову" повернулися в Україну з російського полону. Всього 14 вересня вдалося звільнити 103 українських бійців: 82 рядових та сержантів, 21 офіцера. Звільнені захисники представляють різні регіони України, включаючи Київщину, Донеччину, Маріуполь, Луганщину, Запоріжжя та Харківщину. Серед них є військовослужбовці ЗСУ, Національної гвардії, прикордонники та поліцейські.

Нагадаємо, що вчора, 13 вересня, з російського полону повернулися 49 цивільних та військовослужбовців, включаючи воїнів ЗСУ, Національної гвардії, національної поліції та прикордонної служби, а також цивільні особи.

Крім того, вчора вперше за більше року із російської неволі повернулися бійці "Азову". Проте, наразі більше 900 бійців "Азову" все ще перебувають у полоні Російської Федерації.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua