«Я вже не ти»: Барських випустив пісню, яка стрімко набирає перегляди у соцмережах.

Барських під час виступу
Барських під час виступу

Український співак Макс Барських випустив новий трек, який став головним синглом до шоу "Різдвяний Зорепад". Про це він розповів у соціальних мережах.

За словами Макса Барського, ця пісня розповідає про реальність відносин, почуття вдячності за прожиті моменти і необхідність іти далі. Він також закликав людей ділитися треком з друзями і навіть надсилати його своїм колишнім партнерам, тому що саме для цього вона створена.

Варто відзначити, що уривок з новою піснею Макса Барського набрав понад 3 мільйони переглядів у соціальних мережах співака.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Max Barskih | Макс Барських (@max_barskih)

Також варто зазначити, що трек "Я вже не ти" є головним синглом до шоу "Різдвяний Зорепад". Протягом першої години продажу було продано 1000 квитків, а до кінця декількох днів кількість проданих квитків перевищила 40% загальної кількості місць.

Святковий концерт Макса Барського відбудеться 21 грудня в київському Палаці спорту.

Нагадаємо, що 14 серпня у Києві відбувся кінопоказ фільму-концерту Макса Барського під назвою "Зорепад". Цей захід зібрав багато фанатів співака, серед яких були військові, друзі, колеги і журналісти. Усі зібрані кошти від продажу квитків підуть на допомогу Збройним Силам України.

Також Макс Барських представив акустичну версію свого танцювального синглу "Замало" на вимогу своїх шанувальників. Відео версія треку на сторінці співака в Instagram набрала понад мільйон переглядів всього за декілька днів.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua