Як отримати кредитний ліміт у Монобанку.

Як отримати кредитний ліміт у Монобанку
Як отримати кредитний ліміт у Монобанку

Монобанк в Україні з кожним роком тільки набирає популярність, а тому у банку регулярно з'являються нові клієнти. 

Такий нетиповий банк надає весь спектр послуг. Тому досить актуальним буде питання, як в Монобанку отримати кредитний ліміт і як потім погасити цей кредит. Розібратися з лімітом все ж доведеться, адже у monobank досить гнучкі умови для багатьох клієнтів. 

Як отримати карту Монобанка з кредитним лімітом? 

як в монобанку отримати кредитний ліміт

Почнемо з того, що Монобанк — один з найпопулярніших та інноваційних банків України, який надає своїм клієнтам широкий спектр фінансових послуг, включаючи кредитні картки з кредитним лімітом. Отримати карту цього банку може буквально кожен громадянин. Проте, якщо говорити про кредит, то він доступний не всім. Питання, як отримати кредитний ліміт Монобанк, має безліч нюансів. 

Для початку все ж доведеться зрозуміти, як отримати карту (адже у банку немає відділення), а вже потім вирішувати питання кредиту в Моно. 

Монобанк як отримати кредитний ліміт: сам процес отримання кредиту може здаватися складним на перший погляд, але з правильним підходом його можна спростити. Досить робити все поетапно. 

Кредитний ліміт: що це і кому це потрібно? 

кредитний ліміт монобанк як отримати

Поняття кредитний ліміт достатньо універсальне. Це максимальна сума, яку банк готовий надати клієнту в рамках кредитної лінії. Тобто на відміну від кредиту (точна сума, яку взяли за раз) це певна сума, яку можна знімати в різний час, а потім в будь-який час повертати. Тобто ситуація досить гнучка. 

Визначається ця сума на підставі фінансового стану клієнта, його кредитної історії та інших факторів. Тобто існують реальні фактори, які впливають на кредитний ліміт. 

В Монобанку кредитний ліміт надається в рамках кредитної картки, яку можна використовувати для покупок, оплати послуг та зняття готівки. Саме витрати по ній стануть основним орієнтиром. 

Як отримати кредитний ліміт в Монобанку? 

Отже, для початку потрібно отримати карту. Без неї отримувати ліміти або що-небудь інше просто неможливо. Для цього потрібно пройти реєстрацію в Моно. 

монобанк як отримати кредитний ліміт

Перший крок на шляху до отримання кредитного ліміту — це реєстрація в Монобанку. Для цього необхідно завантажити додаток Монобанка на своє мобільне пристрій і пройти процедуру реєстрації. Це включає в себе введення особистих даних, підтвердження особи за допомогою фото паспорта або ID-картки та селфі. Ніяк по-іншому цю процедуру не пройти, адже фізичного відділення у банку немає. 

Вже на цьому етапі потрібно бути обережним. Варто переконатися, що всі дані введені правильно. Здавалося б, дрібниця, але вона може вплинути на якість отримання послуг у майбутньому. Також це може вплинути на рішення банку про надання кредитного ліміту.

Коли карта зареєстрована, можна рухатися далі. Йдеться про оформлення заявки на кредитний ліміт. 

скільки можна отримати кредит в Монобанці

Після реєстрації в додатку клієнт зможе подати заявку на отримання кредитного ліміту. У розділі «Кредитний ліміт» буде запропоновано заповнити анкету, де необхідно вказати свої доходи, місце роботи, сімейний стан та інші дані, які допоможуть банку оцінити вашу кредитоспроможність. Це також важлива інформація для отримання кредиту в майбутньому. 

Пару слів варто сказати про те, як заповнювати анкету: 

  1. Вказуйте достовірні дані про доходи та витрати.

  2. Уважно поставтеся до інформації про ваше працевлаштування.

  3. Включіть додаткові доходи, якщо такі є, наприклад, оренду нерухомості або фріланс.

Після подачі заяви проводиться оцінка кредитної історії. Монобанк, як і будь-який інший банк, перевіряє кредитну історію клієнта перед наданням кредитного ліміту. 

Якщо говорити про перевірку, то вона включає аналіз кредитної активності в інших банках, наявність заборгованостей, а також своєчасність платежів за кредитами. Чим краща кредитна історія, тим вищі шанси на отримання більшого кредитного ліміту. Для тих, хто регулярно користується картою Моно, процедура може бути швидшою. Також у ній буде в основному враховуватися, як часто і які кошти переводяться. 

Якщо у клієнта є непогашені кредити або прострочки, йому краще спробувати погасити їх до подачі заявки. Це суттєво підвищить шанси на отримання схвалення.

як отримати карту монобанка з кредитним лімітом

Після подачі заяви від клієнта мало що залежить. Адже він вже погасив або не погасив свої кредити, у нього вже є визначена історія, а ще він надав всю необхідну інформацію. Далі вже йде розгляд заявки, але цей процес клієнт ніяк не контролює. 

Далі банк Монобанк прийме рішення про надання кредитного ліміту. Цей процес може зайняти від кількох хвилин до кількох днів в залежності від складності випадку. Клієнт отримає повідомлення в додатку про рішення банку.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua