Як розпізнати жінку, котра хоче сексу.

Жінка з викликом виглядає на майбутнє
Жінка з викликом виглядає на майбутнє

За даними Men'sHealth, жінки висилають певні сигнали, які можуть показати їхнє бажання насолодитися сексом. Однак, вони не завжди відверто про це говорять.

Одним з ознак може бути дозвіл дотиків. Якщо дівчина дозволяє хлопцеві торкатися її тіла, це може свідчити, що вона готова до ближчого контакту.

Також розмови про інтимні теми можуть свідчити про бажання жінки. Вони можуть розігрівати її інтерес. Але варто пам'ятати, що перед першим сексом не варто одразу запитувати про експерименти.

Жінки також можуть реагувати на дотики, поцілунки та сексуальні пропозиції, що також може свідчити про їхнє сексуальне бажання.

Також варто звернути увагу на сексуальний одяг. Жінки зазвичай готуються до інтимної події, тому вони приділяють увагу своєму вбранню. Наприклад, на прогулянку з хлопцем вони не будуть одягати коротку сукню, підбори та глибокий декольте.

Опитування компанії, яка продає іграшки для дорослих, показало, що бажання щодо сексу у жінок і чоловіків різниться. Більшість жінок налаштовані на секс ввечері, тоді як багато чоловіків бажають його зранку. Згідно з даними, багато жінок зустрічались з партнерами, які мали інше розуміння сексуального потягу.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua