Активісти підняли прапор в Криму до Дня Незалежності (фото).

Активіст піднімає прапор в Криму
Активіст піднімає прапор в Криму

Акція "Ми є" на тимчасово окупованих територіях

Напередодні Дня Незалежності України активісти руху "Жовта стрічка" та інші небайдужі громадяни провели масштабну акцію "Ми є" на тимчасово окупованих територіях, включаючи Крим. Про це активісти повідомили в новому дописі на каналі руху в Telegram.

У різних містах, від Севастополя до Ящикового, з'явилися українські прапори, плакати та інші символи, що підкреслюють незламний дух українців та їхню віру у звільнення.

Організатори акції заявили:

"Ми чинимо спротив і працюємо на перемогу. Ми чекаємо Збройні Сили України та свободу, від якої ніколи не відречемося і за яку стоятимемо до кінця, а саме – до повної деокупації та визволення усіх 603 628 км²", – пишуть організатори.

Зазначається, що фото зроблене неподалік Сімферопольського водосховища.

Підтримка акції

До акції "Ми є" приєднались небайдужі українці з Севастополя, Сімферополя, Ялти, Алушти, Сімеїза, Мелітополя, Маріуполя, Горлівки, Донецька, Луганська, Харцизька, Алчевська, Нової Каховки, Генічеська, Бердянська, Сєверодонецька, Старобільська, Голої Пристані, Ящикового.

Зондування Вищої ради правосуддя

До слова, Вища рада правосуддя звільнила з посади суддю Макарівського суду Олексія Тандира, який збив на смерть нацгвардійця на блокпосту в Києві.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua