Актор Андрій Валенський отримав важкі поранення на фронті (фото).

Актор Андрій Валенський на фронті
Актор Андрій Валенський на фронті

Актор Андрій Валенський отримав важкі поранення у боях на Донецькому напрямку

Актор театру та кіно Андрій Валенський отримав важкі поранення у боях на Донецькому напрямку. Фото захисника опублікував актор Театру на Подолі й театру "Золоті ворота" Артем Мяус.

Артем Мяус написав: "Де б ще зустрілися. Андрій Валенський живий! Трохи покоцаний, але живий! Відновлюється в Києві!"

Поранення отримані під час боїв в Донецькій області

Як розповіли колеги актора, поранення чоловік отримав у боях в Донецькій області між Кліщіївкою та Іванівським. Зараз він проходить лікування у Києві, на нього чекає ще декілька операцій та реабілітація.

Акторка Римма Зюбіна написала: "В Андрія Валенского черепно-мозкова травма, контузія, розбите та зашите обличчя, зламаний ніс, зламана ліва рука, обпечена права рука, роздроблене праве стегно".

Професійна діяльність Андрія Валенського

Андрій Валенський є актором театру та кіно. Він знявся в таких серіалах як "Слуга народу", "Розтин покаже", "Пес", "Останній яничар", "Поганий хороший коп" та "Жіночий лікар". До повномасштабного вторгнення він працював у Харківському українському драматичному театрі ім. Т. Г. Шевченка, Національному академічному драматичному театрі імені Лесі Українки та Київському театрі на лівому березі Дніпра.

Інший актор загинув на війні

Також на війні загинув актор Житомирського академічного українського музично-драматичного театру імені Івана Кочерги Андрій Доманський, який на початку повномасштабного вторгнення добровольцем приєднався до війська.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua