Атака дронів на Воронезьку область: пожежа та детонація боєприпасів (відео).

Вороніжська область: пожежа та детонація боєприпасів
Вороніжська область: пожежа та детонація боєприпасів
У Воронезькій області Росії внаслідок атаки безпілотників стався великий пожежа на військовому складі з боєприпасами, яка призвела до серії вибухів. За повідомленням губернатора області, безпілотники були збиті засобами протиповітряної оборони, а пожежу спричинило падіння уламків.

Окупаційна влада стверджує, що наразі немає інформації про постраждалих та пошкодження цивільних будівель. Проте російські Telegram-канали повідомляють, що пожежа охопила склад боєприпасів в Острогозьку.

Місцеві жителі повідомляють про гучні вибухи та стовп диму, який видно на відстані десятків кілометрів. Влада вже розпочала евакуацію населення з прилеглих районів.

Нагадаємо, у Ростовській області пожежа з нафтобази перекинулась на житловий сектор (відео).

На своїй сторінці OSINT-аналітик X повідомив, що вже займання на нафтобазі в Пролетарську Ростовської області триває п'ять днів, і його поки не вдалося загасити. Зранку 23 серпня, дрон знову влаштував атаку на нафтобазу, але, на щастя, вибух цього разу не стався. Раніше українські дрони вже атакували цю нафтобазу і спричинили вибухи на території.

За даними аналітика, вогонь повністю знищив 14 резервуарів з паливом, чотири були частково пошкоджені, 16 не були пошкоджені, а стан 44 резервуарів залишається невідомим через їхнє приховання від супутників димом.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua