Атака на аеродром «Борисоглібськ»: з'явились супутникові фото .

Атака на аеродром «Борисоглібськ»: супутникові фото
Атака на аеродром «Борисоглібськ»: супутникові фото

Українські дрони здійснили атаку на аеродром у Воронезькій області РФ, в результаті якої були зруйновані ангари. Це була частина більшої операції ЗСУ проти чотирьох російських аеродромів. Про це повідомляє «Радіо Свобода».

На супутникових знімках Planet Labs за 14 серпня можна побачити ​​пошкодження у північно-західній частині аеродрому «Борисоглібськ». Унаслідок атаки були зруйновані кілька ангарів. Згідно з висловлюваннями авіаексперта Анатолія Храпчинського, це була технічно-експлуатаційна частина, що займається ремонтом і обслуговуванням літаків. На аеродромі базуються літаки Су-25, Су-30, Су-34 і Су-35 ВПС РФ.

За інформацією, Служба безпеки, Збройні сили та розвідка здійснили найбільшу атаку на російські військові аеродроми протягом усього конфлікту. Зазначається, що цей удар було здійснено за допомогою далекобійних дронів.

В ніч на 14 серпня мешканці Воронезької області РФ почули звуки польоту безпілотників та повідомили про роботу протиповітряного оборони. Також вранці 14 серпня було зафіксовано вибухи в Нижньогородській області Росії.

Російське Міністерство оборони заявило, що Україна запустила понад сотню безпілотників по військових цілях на території РФ. За даними відомства, всі 117 дронів вдалося збити.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua