Безугла висунула звинувачення начальнику Генштабу ЗСУ.

ДНіБ - безугл проти начальника генштабу ЗСУ
ДНіБ - безугл проти начальника генштабу ЗСУ

Народна депутатка Мар'яна Безугла заявила, що начальник Генштабу ЗСУ Анатолій Баргилевич займається хабарництвом. Вона направила запит до Державного бюро розслідувань.

«Цікаво, чому Сирський продовжує переховуватися у Харківській області, зокрема, на своїй дачі, а начальник Генерального штабу Баргилевич вже давно не бачили? Документи підписує його заступник. Поширюються чутки про хабар, на якому, мабуть, впіймали Баргилевича. Ця інформація починає розповсюджуватись серед військових і ще більше погіршує авторитет Генштабу ЗСУ серед бойових підрозділів», – написала Безугла.

За словами Безуглої, її звернення до Державного бюро розслідувань було відхилене. Вона повідомила, що їй повідомили, що інформацію передали до НАБУ для перевірки.

Нагадаємо, що 19 вересня Верховна Рада вирішила звільнити народну депутатку Мар'яну Безуглу з посади заступника комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки.

Колишній речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат емоційно відреагував на повідомлення Мар'яни Безугли, в якому вона зазначила, що пілот F-16 Олексій Moonfish Меся загинув через роботу ППРК Patriot. Він звернувся до Служби безпеки України та Державного бюро розслідувань на своїй сторінці у Facebook.

Мар'яна Безугла зустрілася з міністром оборони України Рустемом Умєровим. Це було підтверджено на фото, яке Безугла опублікувала у соціальній мережі Facebook.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua