Британія продовжить візи для українських біженців: терміни.

Британія продовжить візи для українських біженців
Британія продовжить візи для українських біженців

Великобританія продовжить візи для українських біженців

За інформацією Міністерства внутрішніх справ Великої Британії, візи для українських біженців будуть продовжені на 18 місяців. Про це повідомило агентство Reuters.

Українські біженці, які знаходяться у Великій Британії, користуються спеціальною категорією віз з тривалістю дії 3 роки. Перші такі візи були отримані у березні 2022 року і діють до березня 2025 року.

Ці візи дають біженцям можливість працювати, отримувати освіту, медичне обслуговування та соціальні пільги у Великій Британії.

Вирішення Міністерства внутрішніх справ дозволить 283 тисячам українців продовжити своє перебування у країні. Це буде хорошою новиною для багатьох українських біженців, які шукають притулок та можливість почати нове життя у Великобританії.

Чехія продовжує заборону видачі віз громадянам РФ та Білорусі

Нагадаємо, що Чехія також має намір продовжити обмеження на видачу віз громадянам Російської Федерації та Білорусі. Це рішення стане наступним кроком у зусиллях країни з боротьби проти нелегальної міграції та безпекових загроз. Чехія надає перевагу безпеці своїх громадян та дотриманню правових процедур під час отримання віз для іноземців.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua