Буданов отримав подарунок від прем’єра Шмигаля .

Подарунок Буданову від прем'єра Шмигаля
Подарунок Буданову від прем'єра Шмигаля

Головний розвідник Міністерства оборони України отримав відзнаку від Прем'єр-міністра України за свої заслуги у протидії російській агресії, повідомляє Головне управління розвідки МО.

«Я подякував Денису Анатолійовичу та усім українським урядовцям за визнання нашої роботи в Головному управлінні розвідки МОУ і за їхню підтримку та посилення нашої спецслужби», - сказав Буданов.

Буданов наголосив, що ця відзнака підкреслює значущість роботи кожного розвідника, які ведуть боротьбу з державою-агресором сміливо, нестандартно, неутомно та наполегливо.

«Ми продовжуватимемо разом захищати нашу державу і український народ», - підсумував головний розвідник.

Фото розвідника у супермаркеті

Раніше в мережі з'явилося фото, на якому Кирило Буданов у супермаркеті тримає візок з продуктами.

Також непідтверджені офіційними джерелами чутки, що Буданов може бути звільнений з посади голови Головного управління розвідки.

Розвідка продовжує інспектувати

Після звільнення агрегатного заводу у Вовчанську Буданов продовжує проводити інспекцію бойових позицій спецпідрозділів Головного управління розвідки на Харківщині.

Застереження щодо можливого призначення

інформація про можливе призначення Буданова на посаду президента України, яке залежить від підтримки ЦРУ, була спростована українськими журналістами.

Керівник розвідки також зазначив, що безпілотні системи, розроблені фахівцями Головного управління розвідки, дозволяють завдавати удари по військових об'єктах Росії на великій відстані.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua