Циклон та магнітні бурі: синоптик Діденко попередила про складну погоду на вихідні.

Циклон та магнітні бурі на вихідні
Циклон та магнітні бурі на вихідні

У вихідні очікуються дощі та магнітні бурі

Прогнозуються різноманітні погодні умови у вихідні дні, 5-6 жовтня, по всій території України. Декотрі регіони отримають дощі від циклону, що наближається з південного напрямку, тоді як інші залишаться сухими. Про це повідомила синоптик Наталія Діденко.

Погодні умови наступні: у західних, північних та центральних областях, за винятком Полтавської та Дніпропетровської, а також на Одещині, очікуються періодичні дощі. Східна частина країни, більшість південних областей та Крим залишаться без опадів.

Найвища температура повітря очікується у східних областях та на півдні, варіюючись від +24 до +28 градусів. За найнижчу температуру варто вважати +11...+17 градусів, яка спостерігатиметься на заході. У більшості областей України вдень буде тепло, в межах +18...+24 градуси.

У Києві також очікуються періодичні дощі. Температура повітря становитиме приблизно +18 градусів у суботу і +22 градуси в неділю.

Варто зазначити, що на вихідних прогнозуються сильні магнітні бурі. При такій погоді необхідно бути обережним і піклуватися про людей з проблемами серцево-судинної системи.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua