Чотири години брехні.

Години брехні
Години брехні

Російський диктатор Володимир Путін знову спілкувався з росіянами

Російський диктатор Володимир Путін вперше за два роки поспілкувався з росіянами у форматі підсумкової пресконференції. Захід відбувся в Москві у Гостинному дворі.

Він повернувся до спілкування після рішення Кремля відмовитися від пресконференцій та спілкування з пресою і громадянами минулого року. Проте зараз Путін повний оптимізму через зовнішньополітичну ситуацію та потішається з проблем української підтримки з боку США.

Примітно, що цього разу в акредитації брали участь лише обрані журналісти та представники російських регіонів, не було відкритої акредитації для участі у шоу з Путіним.

Просто перед самим спілкуванням з Путіним було кілька курйозних моментів. Наприклад, на Камчатці анонсували пряму лінію з Путіним з обкладинкою серіалу "Слово пацана", на якій було зображення Путіна. Але пізніше цей допис був видалений з офіційної сторінки Telegram-каналу уряду Камчатки.

Путін пояснив причини воєнних дій Росії в Україні

Путін зазначив, що Росія продовжуватиме воєнні дії в Україні, доки досягне своїх цілей - денацифікації, демілітаризації та нейтрального статусу України. Він також висловив своє обурення стосовно позиції України у переговорному процесі минулого року та зазначив, що в українців є націоналістичні настрої, які підтверджують приклади з історії.

Путін також додав, що міста на півдні та сході України повинні бути частиною Росії, оскільки виборці цих регіонів голосували за проросійські політичні сили. Його логіка полягає в тому, що конфлікт з Україною розпочався через "переворот" в 2014 році та Росія просто захищає свої історичні права.

Путін порівняв ситуацію в Україні та Палестині

Путін цинічно порівняв палестинсько-ізраїльський конфлікт з агресією Росії проти України та зазначив, що в Україні немає такого рівня руйнувань, як у Газі. Він також зазначив, що Росія поважає життя дітей в Україні та повинна бути за це вдячною.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua