День військ зв’язку і кібербезпеки ЗСУ: привітання у прозі, віршах, листівках.

Солдати ЗСУ відзначають День зв’язку і кібербезпеки
Солдати ЗСУ відзначають День зв’язку і кібербезпеки

Сьогодні, 8 серпня, відзначається професійне свято тих, хто забезпечує комунікацію між усіма військовими підрозділами та захищає дані українських захисників від очей і вух ворога - День військ зв'язку та кібербезпеки Збройних сил України.

Свято було встановлене указом другого президента України Леоніда Кучми № 154/2000 "Про День військ зв'язку" у 2000 році.  Відповідно до указу, День військ зв'язку в Україні відзначається щороку 8 серпня.

У документі зазначалося, що це свято запроваджується: "з огляду на заслуги військ зв'язку у зміцненні обороноздатності держави".

Дата свята була обрана не випадково. Це пов'язане з тим, що саме цього дня 1920 року в Києві, на базі колишнього Костянтинівського юнкерського військового училища, почалася підготовка військових зв'язківців на Київських військово-інженерних курсах.

Вже третій рік повномасштабного вторгнення РФ наші військові захищають Україну. Війська зв'язку та кібербезпеки ЗСУ відіграють важливу роль у протистоянні російським окупантам.

Головне командування підготувало підбірку найкращих привітань із цим святом у віршах, прозі та листівках.

Привітання у прозі:

Сьогодні, 8 серпня, День військ зв'язку та кібербезпеки ЗСУ. Ви - інтелектуальна еліта військ. Без них неможливе ні управління військами, ні планування та проведення успішних операцій, ні злагоджена роботи підрозділів. Ви забезпечуєте вдале виконання бойових завдань, а відтак і перемогу. Зі святом вас! Слава Україні!

Вітаємо з Днем військового зв'язківця. Бажаємо з легкістю вводити в оману будь-якого ворога, бажаємо успішно тримати зв'язок на дроті. Нехай буде багато переможних кличів і сигналів удачі в житті. Бажаємо здоров'я, кмітливості, миру і хороших звісток!

Щиро бажаємо нашим зв'язківцям, кіберспеціалістам міцного здоров'я, Божої опіки та якнайшвидшої Перемоги. Безмежна вдячність за самовіддану службу на благо волі, правди, незалежності України та її народу!

Шановні воїни-зв'язківці - невидимі захисники нашої держави! Щиро вітаю вас із професійним святом! Зичу невичерпної енергії, міцного здоров'я, сили і витримки, родинного благополуччя та нових успіхів в ім'я захисту та розвитку України. Слава військам зв'язку та кібербезпеки ЗСУ! Слава Україні!

Бажаю всім відважним і хоробрим воїнам безперебійного зв'язку! Незламності духу, наполегливості й мужності у боротьбі за нашу Перемогу! Бажаю вам і вашим рідним міцного здоров'я, родинного щастя та добробуту. Слава військам зв'язку та кібербезпеки! Слава Україні! Разом переможемо!

Вітаю всіх військовослужбовців Військ зв'язку та кібербезпеки зі святом і бажаю їм ще більше сил та наснаги у боротьбі проти ворога. Кожен день їхньої боротьби - це наближення нашої спільної перемоги. Україна переможе!

З днем військового зв'язківця! Нехай завжди будуть цілі дроти, нехай зв'язок переривань не знає, а ефір не відає перешкод. Завжди залишайтеся неушкодженими, щоб рідні чули ваш голос, щоб чекали в теплому, сімейному колі вашого повернення.

Дорогі зв'язківці, зі святом вас! Дякую за службу! Бажаю безперебійного зв'язку, ефірів без перешкод і надійних побратимів поруч. Якнайшвидшої перемоги України вам і повернення мирних часів!

Вітаю всіх військовослужбовців Військ зв'язку та кібербезпеки зі святом. Нехай ваші алгоритми шифрування будуть такими складними, що навіть ви самі їх не зможете зламати!

Вітаю всіх військовослужбовців Військ зв'язку та кібербезпеки зі святом. Нехай ваша харизма працює як бездротова зарядка - на відстані!

Привітання у віршах:

День військ зв'язку України,У зв'язківців - іменини,Зв'язківці, вас ми вітаємо,В роботі якості бажаємо,Щоб зв'язок, на мить не переривався,Завжди надійним залишався!Адже без нього, ніяк не можна,І цей тост, за вас, друзі!

Зв'язківець військовий, у свято твоєЗвучать слова-визнання:Розумний, відважний наш герой,Прийми ж побажання!Бажаю, щоб ти завждиЗ усіма зміг зв'язатися,А з коханими людьмиБажаю не розлучитися!

Свято сьогодні заслужене твоє,І я схиляюся з пошаною,Військовий зв'язківець - справжній герой,Небезпечна це робота.І я всією душею на цій посадіБажаю працювати без ризику,Нехай небо виконає будь-яку мріюТакого крутого зв'язківця!

У День військ зв'язку УкраїниВсім зв'язківцям скажемо ми:Ви важливі, необхідніДля рідної нашої країни.І цінна робота ваша,Зв'язок надійний бути повинен,ночами не спите навіть,І спокійно спить країна.Ми бажаємо вам здоров'я,Не тужити, не сумувати,Ці терміни вам з любов'юТак намагалися складати!

Привітання у листівках:


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua