Депутат Держдуми РФ влаштував істерику через потрапляння російських футболістів до бази «Миротворця».

Депутат Держдуми РФ розлючився через футболістів
Депутат Держдуми РФ розлючився через футболістів

Російський депутат Дмитро Свищев негативно відреагував на інформацію про додавання футболістів, тренерів і керівників клубів "Зеніт" та ЦСКА до бази "Миротворця". Він вважає, що це дія його сусідів є "абсолютно дурним і цинічним" і вважає, що "Миротворець" вже нікого не цікавить. Також, він висловив свою думку, що санкції проти українців мало турбують росіян.

Варто нагадати, що футболістів, тренерів і керівників ЦСКА та "Зеніту" було додано до бази сайту "Миротворець" через їхню участь в пропагандистській акції перед матчем 8-го туру чемпіонату Росії. Ця акція була організована фондом "Захисники Вітчизни" і мала на меті надання допомоги російським окупантам і їхнім сім'ям.

Футболісти вийшли на поле, тримаючи за руки дітей російських окупантів.

Екс-футболіст збірної України Анатолій Тимощук також приєднався до допомоги російським окупантам. Він передав свій футбольний футболку з автографом організаторам аукціону, де збиралися кошти для армії РФ. Футболку Тимощука продали за 700 тисяч рублів (приблизно $7500).

На футболці можна побачити автограф футболіста-зрадника, а також відзначку до Дня пам'яті жертв блокади Ленінграда. Зібрані кошти будуть направлені до Курської області.

Чотири російських футболістів були нагороджені грамотами Міноборони РФ за "надану гуманітарну допомогу та доставку потрібного майна для виконання бойових завдань щодо звільнення нових територій Росії". Депутат Держдуми Росії Світлана Журова похвалила цих гравців.

Вона відзначила тих людей, які надають допомогу, не рекламуючи це, і зазначила, що благодійна допомога часто надається анонімно. Вона також занепокоєна тим, що ця допомога приверне увагу всієї країни.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua