Для чого кидати в унітаз лавровий лист: зробіть цей трюк перед виходом з дому.

Лавровий лист у унітазі перед виходом
Лавровий лист у унітазі перед виходом

У кожної домогосподарки серед різноманіття спецій є лавровий лист. Але цю спецію можна використовувати не тільки для приготування їжі.

Лавровий лист можна використовувати як освіжувач повітря, як засіб від запаху ніг у взутті, а також для прання, і це ще не все, пише pixelinform.

Дізнаємося, для чого завжди потрібно класти лавровий лист у унітаз, перш ніж піти на роботу.

Навіщо використовувати лавровий лист у унітазі

Ця спеція відома своєю антибактеріальною властивістю, яку можна застосовувати не тільки в народній медицині та кулінарії.

Якщо залишити лавровий лист у унітазі, він гарантовано збереже чистоту сантехніки до приходу решти членів сім'ї. В унітазі завжди повно бактерій, але ця спеція запобіжить розмноженню шкідливих мікроорганізмів.

Для одного разу потрібно використати п'ять-шість лаврових листків. Їх треба зварити в окропі, дати настоятися, поки не охолонуть, потім влити настій в унітаз і закрити кришкою.

Після повернення додому треба тільки зливати воду і насолоджуватися чистим повітрям.

Допоможе покращити запах у туалеті і збереже домашній бюджет звичайний лавровий лист. Для усунення неприємного запаху його можна використовувати двома способами.

Для цього потрібно кілька лаврових листів. Загорніть їх у тканину і повішайте якомога ближче до унітаза або положіть на поличку.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua