Донька Фаріон показала її останнє фото.

Останнє фото Доньки Фаріон
Останнє фото Доньки Фаріон

Слава Семчишин, донька Ірини Фаріон, опублікувала фотографію разом зі своєю матір'ю та колишнім чоловіком. Це остання зображення, зроблене за місяць до вбивства Ірини Фаріон. В інтерв'ю ведучій ТСН Соломії Вітвіцькій, Слава розповіла про цю світлину і про щастя, яке на ній відображено.

«Це остання фотографія моя і моїх батьків. Хоча я не думала, що це буде остання фотографія. Але саме на цій фотографії ми були надзвичайно щасливі. І тоді мама, яка зараз служить на Харківському напрямку в піхоті, сказала татові: «Остапе, йдемо у Гарнізонний храм». Ця фотографія була зроблена за місяць до її вбивства, 20 червня. І ми тоді всі разом пішли у Гарнізонний храм. І ніхто б не міг уявити, що 20 липня у Гарнізонному храмі буде її парастас», - розповіла Слава.

Слава додала, що цю фотографію вона завжди триматиме на видному місці вдома як пам'ять про їх щасливу сім'ю, якої вона не мала через певні обставини.

«Але мама завжди підтримувала тата і завжди дякувала йому за моє народження. Вона називала мене «Божим даром», бо діти народжуються з великої любові двох людей. Вони зуміли зберегти гарні стосунки», - сказала донька Фаріон.

Нагадаємо, що Ірину Фаріон було вбито в Львові. Підозрюваним у вбивстві є 18-річний дніпрянин, який орендував кілька квартир у Львові перед злочином. Також відомо, що підозрюваний був пов'язаний із телеграм-спільнотою «Против системы», власник якої пропагує негативні ідеї.

Галицький суд Львова вирішив тримати підозрюваного під вартою протягом 60 днів.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua