Досягають 95 гривень за кіло: як відрізняються ціни на огірки, помідори та капусту в супермаркетах та на ринках.

Ціни на огірки, помідори та капусту
Ціни на огірки, помідори та капусту

Українцям демонструють, як змінюються ціни на популярні овочі в супермаркетах та на ринках.

За даними порталу Мінфін, ціни на огірки, помідори та капусту можуть варіюватися між супермаркетами та ринками, а також залежати від сезону. Зазвичай, на ринках ці овочі коштують дешевше, особливо в сезон збирання врожаю. У супермаркетах ціни зазвичай вищі, але асортимент стабільний протягом року. Нижче показано, скільки вони коштують станом на 15 вересня у супермаркетах та на ринках Києва та Одеси.

Супермаркети

Вартість огірків порівняно з минулими місяцями вже зросла. В середньому їх можна придбати за 72,99 грн/кг. Наприклад, гладкі коштують 81,80 грн/кг, довгоплідні - 84,99 грн/кг. Колючі огірки можна придбати за 72,00 грн/кг.

Ціни на Столичному ринку

Тут кілограм огірків можна придбати дешевше, ніж у супермаркетах - за 60 грн/кг. Проте максимальна ціна там сягає 75 грн/кг.

Ціни на одеському ринку "Початок"

Середня вартість українських огірків становить від 45 грн/кг до 50 грн/кг.

Цінник на червоні помідори коливається від 18,00 грн/кг до 20,00 грн/кг. Черрі помідори продаються за 30,00 грн/кг. Цінник на жовті помідори від 30,00 грн/кг до 100,00 грн/кг.

Ціна на молоду капусту стартує від 7 грн/кг та сягає 30,00 грн/кг.

Більше одіграшок озброєних патронами та дротами у формі чоловіків, снайпери, маскхалат для дітей та бойовий одяг – такими подарунками «малечу» розважали у Калинівській школі Кременчуцького району, де працювали звірята працюючих на Гавайях солдатів.

Нагадаємо, українцям показали ціни на картоплю у супермаркетах та на ринках.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua