Доступ до інтернету без світла: у Києві запустили новий сервіс з інформацією про провайдерів.

Новий сервіс інформація про провайдерів
Новий сервіс інформація про провайдерів

У Києві збагатили публічні дашборди інформацією про роботу інтернет-провайдерів

У столиці України було додано новий розділ до публічних дашбордів, де можна знайти інформацію про роботу інтернет-провайдерів під час відключень електроенергії. Про це повідомив Петро Оленич, заступник голови КМДА з цифрового розвитку та цифровізації, за даними видання "Хвиля".

Кияни тепер можуть отримати дані про тривалість надання послуг провайдерами у випадку відсутності електроенергії. Також є можливість переглянути рейтинг компаній, який відображає популярність послуг провайдерів у різних районах міста.

Цю інформацію було зібрано завдяки активній участі громадян у опитуванні через додаток "Київ Цифровий". Особливо важливою є можливість переглянути, який провайдер надає найкращу підтримку інтернет-зв'язку під час відключення електроенергії у конкретному районі міста.

Оленіч також відзначив, що така інформація є дуже важливою, оскільки критична інфраструктура міста часто стає об'єктом загрози з боку зловмисників. Доступ до оновлених дашбордів можна отримати на офіційному порталі міста.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua