Дуров заявив, що має понад 100 дітей по всьому світу.

Дуров з сім'єю
Дуров з сім'єю

Власник месенджера Telegram Павло Дуров став донором сперми і допоміг понад сотні пар у 12 країнах завести дітей. Він має понад 100 біологічних дітей. Про це Дуров повідомив у Telegram.

За словами Дурова, ця ідея з'явилася п'ятнадцять років тому, коли його друг звернувся з проханням стати донором сперми через проблеми з фертильністю. Після спершу шокуючої пропозиції, Дуров згодився і став донором. Він був переконаний босом клініки, що своїм внеском допомагає більшій кількості пар, оскільки дефіцит здорової сперми став серйозною проблемою. Після зупинки донорства, Дуров дізнався, що його сперма все ще доступна сім'ям через одну з клінік.

Тепер Павло Дуров планує викласти свою ДНК у відкритий доступ, щоб його біологічним дітям було легше знайти один одного. Він також хоче прибрати стигму довкола донорства сперми та заохотити більше здорових чоловіків робити це, щоб допомогти сім'ям, які бажають мати дітей. Він закликає переосмислити норму у суспільстві і боротися з дефіцитом здорової сперми в усьому світі.

У раніше опублікованому інтерв'ю, Павло Дуров розповів про свої обмеження в роботі з США через напад на нього та увагу ФБР. Адміністрація Telegram також відмовляється блокувати канали, що розповсюджують російську пропаганду.

Також варто зазначити, що Павло Дуров знає близько 95% письмової та 85% розмовної української мови.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua