Екснардеп Ляшко, який служить в ЗСУ, пішов на підвищення.

Екснардеп Ляшко, служив в ЗСУ
Екснардеп Ляшко, служив в ЗСУ

Лідера Радикальної партії Олега Ляшка, який є лейтенантом в ЗСУ, призначили командиром батальйону безпілотних систем управління окремої механізованої бригади. Про це повідомив командир підрозділу розвідки Сухопутних військ ЗСУ Денис Ярославський у Facebook.

“Ну ось і мобілізація піде за планом, і мотивацію хлопцям на нулі підніму, особливо тим, хто всю війну по 2-3 лінії фронту в сержантах ходить, не маючи жодної нагороди”, – написав військовий.

Ярославський занепокоєний таким призначенням.

“Як вам таке просування по службі – лейтенант Ляшко О. В. (потрібно віддати належне, іноді приїжджав на КСП і тусувався для звітності), призначений командиром батальйону в одну з бригад (підполковницька посада). Прагніть”, – розповів Ярославський і опублікував витяг з наказу.

У наказі від 11 жовтня 2024 року Ляшку призначили командиром батальйону безпілотних систем управління окремої механізованої бригади.

Лідер Радикальної партії, Олег Ляшко, почав службу в українській армії.

Також стало відомо, що Олег Ляшко має особистого охоронця на фронті, про це повідомив військовослужбовець Олексій Бик у інтерв'ю для Главкому.

Снайперка Євгенія Емеральд звернулася до Ляшка з проханням вплинути на свого охоронця, її колишнього чоловіка Євгена Стипанюка, який погрожував їй.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua