Експерт пояснив, чому Росія закидає КАБами Курську область.

Російські війська обстрілюють Курську область
Російські війська обстрілюють Курську область

Російська армія атакує Курську область керованими авіабомбами за тактикою "випаленої землі". Військовий експерт Дмитро Снєгирьов повідомив про це на телеканалі FREEДОМ.

"Російська Федерація обстрілює райони Курської області, які належать до контролю Сил оборони України за допомогою керованих авіабомб. Це означає, що російська варта знищує населені пункти з наміром повністю знищити їх. Але варто звернути увагу, що не всі громадяни Російської Федерації евакуювались з цих територій. Російська Федерація цілеспрямовано атакує своїх власних громадян", - зауважив Снєгирьов.

Також він заявив, що Росія знищує вибухові матеріали у Бєлгородській області, зокрема за допомогою фугасних авіабомб ФАБ-500, ФАБ-1500 і ФАБ-3000.

"По території Бєлгородської області було здійснено 37 атак з використанням ФАБ. Був скинутий ФАБ-3000 на житловий населений пункт, через що одна вулиця була повністю зруйнована", - зазначив аналітик.

Снєгирьов сказав, що бойові дії російської армії на їх власній території не мають виборчого характеру. "Росіяни використовують тактику "випаленої землі" в українських містах Попасна, Соледар, Бахмут, а також в російських Коренево, Суджа. Громадянам Росії дуже важливо ставитись серйозно до своєї безпеки", - підкреслив військовий експерт.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua